Holmgren Möter

Turen har kommit till recensera Niklas Holmgrens podcast, Holmgren möter. Den folkkäre kommentatorn och programledaren som dom flesta sportintresserade säkert känner till från framförallt Viasats NHL och Premier League sändningar, bjuder i den här podcasten in olika sportrelaterade gäster som han har en personlig relation till för att kunna föra deras historier vidare till lyssnarna, sådant uppskattar vi självklart!

Holmgren är ju kanske framförallt känd för sin oändliga energi och det är något som också kommer väl till hands i den här podden när han entusiastiskt låter gästerna berätta om deras historia och karriär. Självklart kan energin ibland bli för mycket men det är ett litet problem. Podcasten går på djupet i sportprofilernas liv och det resulterar ofta i djupare samtal kring olika skeden i livet och karriären. Något som vi tidigare har missat när det kommer till Niklas Holmgren är att han är en ganska duktig intervjuare, smarta följfrågor gör att samtalen tar oväntade vändningar och blir väldigt matnyttiga för lyssarna.

Något som generellt är ovanligt med en intervjupodcast är att Holmgren känner personerna sedan tidigare vilket framkommer väldigt tydligt då gästerna som blir intervjuade har stort förtroende för Holmgren vilket leder till en överlag mycket avslappnad podcast som innehåller både nya, intressanta sidor av gästerna men även flera glada skratt.

Om vi ska lyfta fram en riktig styrka med Holmgren möter så är det att han bjuder in väldigt intressanta gäster, eller vad säger ni om sportprofiler som dessa, Stefan ” Hatten” Söderberg, Conny Evensson, Anders Hedberg och Olearys grundare Jonas Reinholdsson. Kort sagt ett mycket brett och spännande omfång av gäster som garanterat kommer få vilken sportnörd som helst att få träffa nya spännande personligheter. Det är också mixen av bra gäster och en härlig stämning i samtalen som gör att vi varmt kan rekommendera podcasten till våra läsare!

 • Kort fakta om podcasten Holmgren möter:

Provlyssna på ett avsnitt av Holmgren möter här:


Petter Norlèn

Petter Norlèn

Får tråkiga stunder att bli bra mycket bättre med hjälp av alla intressanta poddar. Framförallt sport, humor och nyheter fångar intresset.

3 Kommentarer om “Holmgren Möter

 • 4 maj, 2016 at 14:55
  Permalink

  Idiotiskt… hur kan den inte få 5??

 • 13 september, 2016 at 16:05
  Permalink

  Självklart full pott, bästa sportpodden som finns!

 • 26 september, 2016 at 12:14
  Permalink

  Bäst,bäst bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *