Karin & Sara

Det har blivit dags för att recensera den fjärde bästa podcasten 2014 som röstades fram hos Svenska podradiopriset, vi pratar självklart om Karin & Sara.

Vardagsbetraktelser med samhällsfokus utan någon som helst seriös underton”, så beskriver dom själva podcasten och den är kanske inte en helt ärligt förklaring då dom ibland rör väldigt seriösa ämnen, vilket är väldigt uppskattat då vi ofta får njuta av deras egna tankar och åsikter kring olika frågor som berör samhället i stort.

I grunden är dom trots allt en humorpodcast och i en annars väldigt mansdominerad genre så utmärker dom sig med den kanske bästa tjejpodcasten som finns idag och en av dom bästa alla kategorier.
Det finns inget manus i bakgrunden utan Karin & Sara är två härliga Umeåbor som pratar om allt som kommer upp i livet, från att vara bittra över bostadsmarknaden till att berätta för sin stora lyssnarskara hur mycket dom skulle uppskatta att bli framröstad till Sveriges bästa podcast, och hur dom skulle fira det.

Många av dom större poddarna idag är en samling av kända personligheter med mer eller mindre gemensam bakgrund, nackdelen där är att samspelet ofta inte fungerar klockrent. Därför är det så fantastiskt att höra två bästa vänner sitta och diskutera allt som dyker upp i livet, den jargongen dom har mot varandra är något som verkligen får den här podcasten att sticka ut och tillsammans med deras härliga dialekt så inger den här podcasten en riktigt härlig stämning.

Vi är väldigt säkra på att många kommer uppskatta den här podcasten på samma sätt som vi har gjort, ni kommer garanterat skratta högt flera gånger då igenkänningsfaktorn ofta är väldigt hög, det här är helt enkelt ingen manusstyrd eller stel i hopsättning av mer eller mindre kända människor, det här är diskussioner mellan två vänner som gör en riktigt jävla bra podcast!

 • Kort fakta om podcasten Karin & Sara:
 • Avsnittslängd: 40-70 minuter
 • Hur ofta: Varje torsdag
 • Antal avsnitt: 65
 • Hemsida: Saknas

Provlyssna på ett avsnitt av Karin & Sara här: 


Daniel Masajada

Daniel Masajada

Kopplar gärna av med en bra podcast. Föredrar helt klart matpoddar och dokumentärpoddar.

2 Kommentarer om “Karin & Sara

 • 18 november, 2016 at 10:38
  Permalink

  Trist att den las ned.. Min favorit 🙁

 • 29 november, 2016 at 14:01
  Permalink

  Fan vad jag saknar podden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *