Mattsson Helin

Om ni har ett intresse av att följa vad som händer i medielandet så har vi ett riktigt bra podcast tips att leverera till er.
I podcasten Mattsson Helin får vi möte Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och Expressens motsvarihet Jan Helin.
Sug lite på den, Expressen och Aftonbladet, dom två stora konkurrenterna, deras chefredaktörer sitter alltså tillsammans i den här podcasten och ger sin bild över vad som händer i det Svenska medielandskapet, det är ett fantastiskt koncept som vi varmt rekommenderar att andra stora konkurrenter tar efter.
Vare sig man är intresserad av ämnet eller inte så är vi övertygade att många kommer trivas med den här podden, Mattsson och Helin är otroligt pålästa inom branschen och är med få undantag alltid tidiga med att analysera stora nyheter och trender.
Väldigt givande är det att få höra deras tankar om hur branschen ser ut idag, vad som blir nästa steg och vilka aktörer som kommer vara en del av den.
Självklart kan man inte undgå att nämna hur mycket konkurrensen mellan dom här två herrarna faktiskt höjer värdet på deras podd, nu under hösten har vi bland annat fått följa med i deras kamp om att bli den den tidining som lyckas bäst med deras virala satsningar www.lajkat.se och www.omtalat.nu vilket är mycket intressant då dom mellan hånfulla kommentarerna även diskuterar strategier dom testar, vad det ger för resultat och vad deras nästa steg blir.
Så sammanfattningsvis tycker helt klart att ni ska lyssna på denna mycket intressanta podcast då dom säkerligen kommer ta upp ett ämne som är intressant för just dig, oavsett om du är intresserad av politik, sport eller journalistik.

  • Kort fakta om podcasten Mattsson Helin:

Provlyssna på ett avsnitt av Mattsson Helin här:


Petter Norlèn

Petter Norlèn

Får tråkiga stunder att bli bra mycket bättre med hjälp av alla intressanta poddar. Framförallt sport, humor och nyheter fångar intresset.

En kommentar om “Mattsson Helin

  • 13 september, 2016 at 15:57
    Permalink

    Riktigt tråkigt att den la ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *