Nyhet – Dagens Podcast tips

Podcast-tips.se har sedan starten för 3 år sedan varit en plats där man hittar recensioner av poddar för att hitta nya favoriter.

Nackdelen för vår del med recensioner har varit att det kräver mycket lyssning och mycket tid att sammanställa vilket är svårt då vi själva båda arbetar och har familjer.

Senaste 1,5 åren har sajten tuffat på utan nytt material. Vi lyssnar dock fortfarande hela tiden på poddar och vårt intresse att få andra att göra det samt hitta nya favoriter har varit fortsatt stort.

Vi har kontinuerligt funderat kring vad man skulle kunna göra för att göra sidan bättre då vi anser att vi inte varit tillräckligt bra på att uppfylla vår vision som är att sprida svenska poddar till nya lyssnare och därför har vi nu bestämt att lansera en nyhet som vi är mycket positiva till.

 

Dagens Podcast Tips

Tanken med Dagens Podcast Tips är  att varje dag publicera ett nytt inlägg om en svensk podcast. Vilket gör att vi på ett helt annat sätt kan sprida kända och okända poddar till er läsare och hjälpa er hitta nytt inom det ämnet ni gillar.

Det roligaste är att det är inte vi som beskriver vad poddarna är och gör utan det är podd-skaparna själva som berättar om bakgrunden till podden, vad den handlar om, vilka den tilltalar och planerna framöver för podden.

Att det är poddarna själva som berättar om sin podd gör också att vi får en helt annan bredd i vilken typ av poddar som kommer upp som tips, för i sanningens namn så är det enkelt att man i recensioner framförallt går igenom de ämnen man själv kan och brinner mest för vilket exkluderar många bra poddar.

Vi kommer precis som i recensionerna säkerställa att ni direkt från Dagens Tips inlägget kan provlyssna på ett avsnitt och enkelt börja prenumerera om det är något som faller er i smaken.

Just nu ligger fokus på att samla ihop podcasts till lanseringen av Dagens Podcast Tips, vår förhoppning är att vi lanserar det hela i början/ mitten av Oktober men vi vill säkerställa att det blir riktigt bra!

Har du en podcast och vill vara Dagens Podcast Tips? Maila info@podcast-tips.se så skickar vi över formulär med frågor om podden.

På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *