Om oss

Syftet med Podcast-tips.se

Vi som startat och driver podcast-tips.se gör det för att vi älskar bra poddar och har själva haft problem att hitta liknande sidor som berättar lite mer utförligt om allt som finns på marknaden för att slippa skräp och utländska podcasts.

Vi lyssnar ständigt på poddar. När vi diskar, promenerar, till och från jobbet och många andra tillfällen, dessutom gillar vi det mesta, oavsett om det är en sportpodd, ekonomipodd eller en podcast om historia. Och eftersom vi då hinner lyssna på många avsnitt av många olika poddar så kanske vi kan vara svaret på det problem vi själva har upplevt när det kommer till att hitta ett bra ”bibliotek” med korta recensioner av många olika poddar.

Vi vill ju även att det ska finnas ännu fler bra podcasts än vad det gör idag, och ska det ske så behöver dom som producerar poddar locka lyssnare och i vissa fall få en ekonomisk vinning av deras slit, därför ser vi gärna att ni som läser alternativt blir recenserade sprider sidan vidare då det i slutändan kommer innebära att flera podcastfantaster hittar sidan och förhoppningsvis börjar lyssna på fler poddar, och det gynnar i slutändan dom som vi så gärna lyssnar på.

Recensioner och betyg

Som ni nu vet så är vårt mål inte att lämna knivskarpa recensioner utan vi vill att ni snabbt och enkelt ska hitta det som intresserar er inom respektive kategori och sedan få en bra bild av vad just den podcasten har att erbjuda, därför hoppas vi att ni har överseende med att recensionerna inte ger svar på alla frågor utan snarare är riktmärken för att få lite mer information och även få möjligheten att provlyssna på ett avsnitt av den recenserade podden.

Även betygen ska självklart tas som riktmärken, här ser ni hur vi rankar dom olika betygen.

Betygskala

 

 

 

 

 

 

 

Har ni frågor, feedback eller synpunkter är ni varmt välkomna att maila till info@podcast-tips.se eller om ni har tips på en podcast vi borde recensera så kan ni använda formuläret under Tipsa oss!