Podcast recensioner

Här presenterar vi löpande podcast recensioner av poddar som vi antingen blivit tipsade om eller som på annat sätt har fångat vår uppmärksamhet. Målet är att kunna samla ett så brett register av recensioner av svenska podcasts som det bara går så att ni läsare ska få dom bästa tipsen och enkelt kunna hitta nya potentiella favoritpodcasts.
För det är ju trots allt så, även om ni är som mest intresserade av nyheter eller historia, kanske är riktiga sportnördar eller till och med bara vill lyssna på något hysteriskt roligt i mörka vintertider så finns det en podcast för alla, med just ert ämne. Det svåra är ju självklart att hitta just den och det är därför som vi på Podcast-tips.se vill hjälpa er med just det, att samla dom bästa recensionerna, leverera dom bästa tipsen och se till att just du har något riktigt intressant och roligt att lyssna på!

Svenska podcasts

Här hos oss kommer vi enbart fokusera på att tipsa om dom bästa svenska poddarna, .Vi fokuserar inte på att göra dom längsta eller vassaste recensionerna, det viktiga är däremot att kort och gott kunna beskriva för er vad som är storheten med varje podcast, men kanske framförallt vad som är deras svaghet.